Nieuws

Oude bekende Guardado bezoekt trainingscomplex De Herdgang en neemt tijd voor fans

Oude bekende Guardado bezoekt trainingscomplex De Herdgang en neemt tijd voor fans

27-03-2022 13:16

Andrés Guardado was zondagmorgen van de partij tijdens de open training van PSV op trainingscomplex De Herdgang. De 35-jarige Mexicaan beleefde een succesvolle periode bij de Eindhovenaren tussen 2014 en 2017 en bezocht zijn oude club. 

Guardado nam tijdens zijn bezoek alle tijd om supporters te spreken, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Guardado blikt terug op een goede periode in Eindhoven. "Dit is altijd een warme omgeving voor mij en mijn gezin geweest en ik kom heel graag terug om dat weer te voelen", zegt de Mexicaan die tegenwoordig uitkomt voor Real Betis. 

De Mexicaan strijdt met zijn ploeg, die vijfde staat, om Europese tickets in de Primera División. Daarnaast kan Guardado zich met Mexico nog voor het WK plaatsen, maar moest de oud-PSV'er deze interlandperiode missen vanwege een lichte blessure. Guardado werd met PSV twee keer landskampioen. PSV moet voor het einde van het seizoen twee punten goedmaken tegenover koploper Ajax en staat 2 april tegenover FC Twente in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!