Nieuws

Amrabat hoopt op terugkeer in Eredivisie: 'Iedereen weet dat ik een voorkeur heb'

Amrabat hoopt op terugkeer in Eredivisie: 'Iedereen weet dat ik een voorkeur heb'

27-03-2022 11:19

Nordin Amrabat wil na dit seizoen terugkeren in de Eredivisie. De Marokkaans international speelt momenteel bij AEK Athene, maar hoopt daar komende zomer te vertrekken, vertelt hij bij Goedemorgen Oranje.

Amrabat wil het liefst een overstap maken naar FC Utrecht. De aanvaller speelt al sinds 2011 in het buitenland en vindt het tijd voor een rentree op de Nederlandse velden. "Ik heb nog een jaar contract, maar het is tijd om terug te komen naar Nederland. Iedereen weet dat ik een voorkeur heb voor FC Utrecht. Waar is de camera? Jordy, als je kijkt, je mag me bellen, haha!"

Zijn huidige club wil hem het liefst in Griekenland houden. "Ik hoef mezelf verder niet te promoten of een sollicitatie te doen, want ik speel nu alles in Athene en volgens de club ben ik belangrijk. Daarom willen ze me behouden. Ze gaan volgend seizoen in een nieuw stadion spelen en ze willen dat ik daar graag bij ben, maar ik wil terug naar mijn kinderen en in Nederland nog wat laten zien. De mensen hier zijn me allemaal weer vergeten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!