Nieuws

'Chong werd thuis beroofd door drie bewapende mannen en kreeg mes op keel'

'Chong werd thuis beroofd door drie bewapende mannen en kreeg mes op keel'

27-03-2022 09:56

Tahith Chong is slachtoffer geworden van een heftige beroving. De Nederlandse aanvaller werd begin dit jaar beroofd en kreeg een mes op zijn keel gedrukt.

Midden in de nacht kwamen er drie inbrekers het huis van Chong binnen, meldt The Sun. De aanvaller moest juwelen, horloges en designertassen afstaan en werd zelfs nog belachelijk gemaakt om de beveiliging van zijn huis.

"Het was een vreselijke ervaring voor hem. Hij werd gewekt door drie gewapende mannen in bivakmutsen die messen tegen zijn keel hielden. Het leek alsof ze wisten wat ze deden en waar ze naar op zoek waren. Ze wisten wie de speler was en noemden hem bij zijn naam", vertelt een anonieme bron aan de krant.

"Ze vertelden hem zelfs dat hij zijn beveiliging moest verbeteren, anders riskeerde hij dat het opnieuw zou gebeuren. Hij bleef extreem geschrokken achter. De bende was professioneel en het leek alsof ze het eerder hadden gedaan, mogelijk voor andere spelers."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!