Transfernieuws

Verweij twijfelt over Ajax-toekomst Mazraoui: 'Aangeboden bij Europese clubs'

Verweij twijfelt over Ajax-toekomst Mazraoui: 'Aangeboden bij Europese clubs'

15-10-2021 21:24

Het is nog maar de vraag of Noussair Mazraoui zijn aflopende contract bij Ajax gaat verlengen. De rechtsback, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt, zou door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola al aangeboden worden bij clubs in Europa.

Met dat nieuws pakt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf in de voetbalpodcast van de krant. "Wat je hoort, is dat club in Europa zeggen dat Mazraoui daar wordt aangeboden. Voor volgend seizoen, transfervrij. Ik denk dat Raiola al met hem aan het shoppen is en dat het voor club een zeer interessante optie is. Om een door Ajax opgeleide speler gratis binnen te kunnen halen. Is het niet voor de basis, dan is het voor de bank best aardig."

De Ajax-back miste vorig seizoen een groot aantal wedstrijden vanwege verschillende blessures, maar begon dit seizoen prima. De verdediger, die de jeugdopleiding in Amsterdam doorliep, zorgde in acht Eredivisie-wedstrijden voor vier doelpunten en twee assists. In de Champions League gaf hij ook al een assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!