Nieuws

'Laporta zwijgt over geruchten omtrent Mbappé of Haaland: 'Doe hier niet aan mee'

'Laporta zwijgt over geruchten omtrent Mbappé of Haaland: 'Doe hier niet aan mee'

25-03-2022 21:48

FC Barcelona-president Joan Laporta wil niet reageren op de transfergeruchten omtrent Kylian Mbappé en Erling Braut Haaland. De Catalanen worden gelinkt aan de wereldsterren, maar de Spanjaard houdt wijselijk zijn mond over de situatie.

Ondanks dat FC Barcelona financieel in zwaar weer verkeerd, worden de Catalanen constant in verband gebracht met absolute toptransfers. Zo zouden Mbappé of Haaland naar de nummer drie van de Primera División moeten komen. Laporta wil er geen uitspraken over doen. "Hier is iedereen vrij om berichten te publiceren, we weten al dat dit deel uitmaakt van de voetbalwereld", aldus de preses tegenover Mundo Deportivo.

 "Ik ga hier alleen niet aan meedoen. Je moet me toestaan om niet te spreken over spelers. Als ik dat doe, dan kan ik de belangen van onze club schaden. Als we de intentie hadden om een speler vast te leggen en ik praat daarover, dan verhogen we de prijs alleen maar."

Laporta wil daarom niet ingaan op de geruchten rond Mbappé en Haaland. "Ik wil niet over specifieke spelers praten. Ik kan wel zeggen dat Barça zijn hoofd niet meer zal verliezen omtrent grote financiële operaties."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!