Opstellingen

Jong Oranje met sterke basiself tegen Jong Bulgarije: Gravenberch en één debutant

Jong Oranje met sterke basiself tegen Jong Bulgarije: Gravenberch en één debutant

25-03-2022 19:04

Jong Oranje speelt op dit moment de wedstrijd tegen Jong Bulgarije in Sofia. Om deel te kunnen nemen aan het EK onder 21 in 2023, zal de ploeg van trainer Erwin van der Looi moeten winnen.

Zoals verwacht is Ryan Gravenberch terug te zien in de opstelling van Jong Oranje. Van der Looi staat er om bekend in een 4-2-2-2-systeem te spelen en de Ajacied is één van de aanvallende middenvelders. Gravenberch wordt vergezeld door zijn oud-ploeggenoot Jurgen Ekkelenkamp, die de andere aanvallende positie bekleedt.

In de defensie zien we een debutant aan de aftrap verschijnen. Milan van Ewijk, die een goede indruk maakt bij SC Heerenveen, mag het gaan doen aan de rechterkant. Met Neraysho Kasanwirjo, Quinten Timber en Daishawn Redan staan er nog drie Eredivisie-spelers in de basiselft.

De opstelling van Jong Oranje: Scherpen; Van Ewijk, Van den Berg, Kasanwirjo, Bakker; Reis, Timber, Ekkelenkamp, Gravenberch; Redan, Zirkzee.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!