Italianen verrast door Ihattaren-nieuws: 'Gaat niets boven gezondheid familie'

Italianen verrast door Ihattaren-nieuws: 'Gaat niets boven gezondheid familie'

15 oktober - 21:10
Serie A 0 Reacties

In Italië wordt met verbazing gereageerd op de berichtgeving van het Algemeen Dagblad en De Telegraaf rondom Mohamed Ihattaren. Club Doria 46, de officiële fansite van Sampdoria, stelt dat Ihattaren zich niet onmogelijk heeft gemaakt bij de club.

Het Algemeen Dagblad stelde vrijdag dat Ihattaren ongelukkig is bij zijn nieuwe club. Hij zou zelfs hard op weg zijn om zich onmogelijk te maken bij Sampdoria. De Telegraaf kwam niet veel later met het nieuws dat de voormalig PSV-middenvelder regelmatig gespot zou zijn in het uitgaansleven van Nice, Milaan en Monaco.

In Italië is men verrast door de berichtgeving vanuit Nederland. Club Doria 46 stelt dat Ihattaren om 'persoonlijke redenen noodgedwongen is teruggekeerd naar Nederland, om bij zijn familie te zijn'. Hij mist hierdoor de Serie A-wedstrijd tegen Cagliari van komend weekend en moet langer wachten op zijn debuut in het shirt van Sampdoria. Naar verwachting keert hij volgende week terug. 'Er gaat niets boven het welzijn en de gezondheid van familie, zelfs Sampdoria niet', zo schrijft Club Doria 46.

Ihattaren speelt in principe tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Sampdoria, dat hem huurt van Juventus. Club Doria 46 gaat niet in op de vermeende breuk tussen Ihattaren en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie