Nieuws

Slot knipoogt: 'Jens heeft denk ik een streepje voor op Bryan, volledig terecht'

Slot knipoogt: 'Jens heeft denk ik een streepje voor op Bryan, volledig terecht'

15-10-2021 17:47
0

Arne Slot vindt dat Bryan Linssen met zijn doelpunt tegen sc Heerenveen recht had op de prijs Goal of the Month bij Feyenoord. Jens Toornstra ging er met de bokaal vandoor - hij scoorde op fraaie wijze tegen PSV - tot ongenoegen van Linssen.

De oefenmeester van Feyenoord neemt het voor zijn spits op. "Ik vond die van Bryan mooier als ik eerlijk moet zijn. Achter je standbeen de bal binnenwerken is unieker dan hoe Jens hem maakt", deelt Slot zijn mening. "Maar mijn inschatting is dat Bryan iets populairder moet worden bij de supporters. Ik denk dat Jens wat hoger in de hiërarchie staat", lacht de trainer.

"Als Bryan nog meerdere jaren bij Feyenoord speelt, gaat hij misschien ook wel deze Goal of the Month competition winnen", zegt Slot met een knipoog. De uitverkiezing wordt bepaald door Het Legioen. De Feyenoord-trainer denkt dat Toornstra zeer geliefd is bij de Rotterdamse aanhang, al ligt Linssen inmiddels steeds beter bij de supportersschare. "Jens heeft een streepje voor, wat volledig terecht is gezien het kampioenschap die hij won en de prijzen die hij heeft gewonnen. De manier waarop Bryan nu speelt zorgt ervoor dat hij steeds populairder wordt", besluit Slot.

 Slot gaf zijn opstelling voor het duel met RKC Waalwijk al zo goed als prijs. Luis Sinisterra is niet tijdig terug van interlandverplichtingen, waardoor Cyriel Dessers in de punt van de aanval begint. Voor Linssen is er dan een plek op linksbuiten ingeruimd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie