Nieuws

'Nieuwe onthullingen rondom Ihattaren: gezien in Zuid-Europees uitgaansleven'

'Nieuwe onthullingen rondom Ihattaren: gezien in Zuid-Europees uitgaansleven'

15-10-2021 17:12 Laatste update: 17:13

Mohamed Ihattaren houdt er buiten het voetbal geen leven op na dat past bij het bestaan van een profvoetballer. De Telegraaf onthult dat de middenvelder geregeld gesignaleerd is in het uitgaansleven van Nice, Milaan en Monaco. 

Eerder op vrijdag pakte het Algemeen Dagblad al groot uit met het bericht dat Ihattaren en Sampdoria met elkaar overhoop lagen. De Telegraaf komt met nieuwe inside information. 'Buiten de lijnen hield Ihattaren er echter geen levensstijl op na die bij een profvoetballer past. Hij werd geregeld gesignaleerd in het uitgaansleven van plaatsen als Nice, Milaan en Monaco. Van een gezonde arbeid-rustverhouding was geen sprake', schrijft het medium.

Wat er nu gaat gebeuren, is onduidelijk. Ihattaren keerde eerder deze week terug uit Italië 'wegens privéredenen', maar inmiddels lijkt er de waarheid boven tafel. De voormalig PSV'er is slechts uitgeleend aan Sampdoria, waardoor zijn werkgever Juventus hem grotendeels over hem ontfermd. Het balletje ligt bij De Oude Dame.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!