Nieuws

'Braziliaanse interesse voor Zahavi: club wil de spits per direct overnemen'

'Braziliaanse interesse voor Zahavi: club wil de spits per direct overnemen'

24-03-2022 21:18

Het Braziliaanse Botafogo heeft Eran Zahavi een aanbieding gedaan, meldt LANCE! De spits is na dit seizoen transfervrij en zou kosteloos kunnen overkomen, maar de club hoopt hem per direct te kunnen overnemen.

Botafogo start op 10 april aan de competitie en hoopt Zahavi voor die tijd nog vast te leggen. Mochten de club en speler eruit komen, zouden zijn laatste contractmaanden moeten worden afgekocht in overleg met PSV. De Israëlische spits zou zelf wel oren hebben naar een overstap richting Brazilië. De zaakwaarnemers van Zahavi hebben de opdracht gekregen om zich te buigen over het voorstel.  

Zahavi kwam in de zomer van 2020 transfervrij over van het Chinese Guangzhou R&F. De PSV-spits gaat, zoals het er nu naar uitziet, ook zijn contract in Eindhoven uitdienen. Zahavi werd eerder al in verband gebracht met het Griekse Olympiakos en met een terugkeer bij zijn jeugdliefde Maccabi Tel Aviv.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!