Nieuws

ED: 'Zeer concrete interesse' in Gakpo moet transferrecord bij PSV gaan breken

ED: 'Zeer concrete interesse' in Gakpo moet transferrecord bij PSV gaan breken

24-03-2022 11:05

De verwachting bij alles en iedereen in Eindhoven is dat Cody Gakpo na afloop van dit seizoen de deur achter zich dicht trekt bij PSV. De aanvaller staat in de belangstelling van vier Europese topclubs. De verwachting is dat de Oranje international voor een transferrecord gaat zorgen.

Het Eindhovens Dagblad denkt dat de Europese grootmachten tegen elkaar op zullen bieden in de strijd om de handtekening van Gakpo. Naar verluidt zijn Liverpool, Arsenal, Bayern München en FC Barcelona geïnteresseerd in zijn diensten. 'Het is absoluut haalbaar', schrijft de regionale krant.

Volgens het ED zijn er twee topteams die 'zeer concrete interesse' hebben in Gakpo. Zij zouden zich gemeld hebben bij de belangenbehartiger van de PSV-buitenspeler. 'Verwacht wordt dat er zowel voor PSV (transfersom) als voor Gakpo zelf (salaris) biedingen ontstaan die simpelweg niet te weigeren zijn', schrijft de krant.

In cijfermatig opzicht is hij bezig aan zijn beste jaargang in Eindhoven. Tot nu toe staat de teller op zestien doelpunten en vijftien assist in 37 officiële optredens namens PSV. Het 22-jarige toptalent heeft zich bij Oranje gevoegd ter voorbereiding op de oefenduels met Denemarken (26 maart) en Duitsland (29 maart). Het is nog onduidelijk of de aanvaller in actie komt. Hij raakte licht geblesseerd na een grove charge in het Conference League-duel met FC Kopenhagen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!