Nieuws

Slot: 'De verwachting is dat Ofir tegen Willem II gewoon gaat starten'

Slot: 'De verwachting is dat Ofir tegen Willem II gewoon gaat starten'

24-03-2022 07:05 Laatste update: 07:22

Ofir Marciano staat naar alle waarschijnlijkheid in de basis wanneer Feyenoord het opneemt tegen Willem II. De pas overgekomen Valentin Cojocaru stond tussen de palen tijdens de benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk, maar wist trainer Arne Slot niet te overtuigen.

Feyenoord en RKC speelden woensdagavond een oefenwedstrijd om aandacht te schenken aan de situatie in Oekraïne. Uiteindelijk werd het 3-3 in de kuip. Slot koos ervoor Cojocaru als doelman op te stellen. "Omdat ik hem graag wilde zien spelen. Het is voor mij een heel onbekende speler omdat we midden in de wedstrijden voor de competitie en de Conference League zaten toen we hem wilden halen", zegt Slot na de wedstrijd tegen ESPN

"Ik was heel benieuwd naar hoe hij in een hele wedstrijd zou zijn, maar hij heeft eigenlijk nauwelijks wat te doen gehad behoudens de drie doelpunten die hij tegen kreeg", vervolgt Slot. "In principe is Ofir de eerste keus, zeker omdat Ofir het dit seizoen ook een aantal keer prima gedaan heeft voor ons."

De in maart overgekomen doelman wist Slot nog niet te overtuigen. "Valentin heeft me ook te weinig kunnen laten zien om me op andere gedachten te kunnen brengen, maar dat zou hij misschien de komende weken nog kunnen doen. De verwachting is dat Ofir tegen Willem II gewoon gaat starten", besluit de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!