Wedstrijdverslag

Feyenoord en RKC in evenwicht in benefietwedstrijd voor Oekraïense vluchtelingen

Feyenoord en RKC in evenwicht in benefietwedstrijd voor Oekraïense vluchtelingen

23-03-2022 20:07

Feyenoord en RKC Waalwijk hebben de interlandperiode gebruikt om tegen elkaar te oefenen. De Rotterdammers ontvingen de nummer veertien van de Eredivisie in De Kuip. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht in een doelpuntrijk duel: 3-3.

Het was niet alleen het voetbal dat centraal stond woensdagavond. Feyenoord en Europarcs bundelde hun krachten om vluchtelingen uit Oekraïne te steunen. Alle opbrengsten uit ticketverkoop en aanvullende donaties wordt gebruikt om Oekraïense vluchtelingen van een leuke en nuttige dagbesteding te voorzien.

Feyenoord kreeg in de eerste helft een aantal mogelijkheden om de score te openen en deed dat uiteindelijk via Bryan Linssen. Toch waren het de Waalwijkers die brutaal met een voorsprong gingen rusten. Ilias Bel Hassani en Roy Kuijpers zorgden voor de doelpunten: 1-2.

Vlak na rust was het opnieuw Linssen die de stand weer gelijk trok. Na de treffer van de spits, volgde er een aantal wissels aan de kant van de Rotterdammers. Eén van deze nieuwelingen in het veld liet De Kuip juichen: Noah Naujoks schoot de 3-2 binnen. Feyenoord kreeg nog enkele kansen, maar tegen het eind van de wedstrijd was daar Melle Meulensteen die de stand met een kopbal nog gelijk trok: 3-3. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!