Nieuws

'Sevilla-trainer wordt genoemd in Manchester, Ten Hag behoudt voorkeurspositie'

'Sevilla-trainer wordt genoemd in Manchester, Ten Hag behoudt voorkeurspositie'

23-03-2022 09:34 Laatste update: 10:28

Julen Lopetegui is in beeld bij Manchester United om aan het eind van het seizoen het stokje over te nemen van interim-manager Ralf Rangnick. Ondanks de interesse in de trainer van Sevilla, behouden Erik ten Hag en Mauricio Pochettino de voorkeurpositie voor de functie in Manchester.

Dat meldt Marca. Naar verluidt heeft Ten Hag al zijn eerste gesprek gevoerd in Manchester. Pochettino zal hoogstwaarschijnlijk na dit seizoen zijn koffers kunnen pakken bij Paris Saint-Germain, vanwege de tegenvallende resultaten van de Parijzenaren. PSG staat nog altijd ruim aan kop in de Franse competitie, maar de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid heeft erin gehakt. Manchester United hoopt gebruik te maken van de situatie en de Argentijn volgend seizoen in te lijven.

Lopetegui staat ook op het lijstje van de nummer zes van de Premier League. Zijn contract bij Sevilla loopt tot de zomer van 2024. De Spaanse coach heeft het volgens Marca naar zijn zin in Andalusië en ziet niet direct reden om te vertrekken bij de huidige nummer twee van La Liga. Lopetegui stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar besloot niet in te gaan op het aanbod.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s