Nieuws

'Brugge niet tevreden met aanbod AC Milan: minimaal 30 miljoen voor Lang'

'Brugge niet tevreden met aanbod AC Milan: minimaal 30 miljoen voor Lang'

23-03-2022 10:34

Bij Club Brugge hopen ze een flink bedrag aan bankzitter Noa Lang over te houden. AC Milan zou naar verluidt twintig miljoen euro willen bieden, maar daar gaan de Belgen niet mee akkoord.

In het seizoen 2020/2021 was Noa Lang steevast basisspeler bij de Bruggelingen. De buitenspeler blonk wekelijks uit en pakte daardoor bijna de Gouden Schoen. Deze ging tot verbazing van Lang zelf naar Paul Onuachu van KRC Genk. Sindsdien gaat het minder met de Nederlander. Trainer Philippe Clement vertrok en Alfred Schreuder kwam daarvoor in de plaats.

De Nederlandse coach is een oude bekende van Lang. De twee hebben immers samengewerkt bij Ajax, toen Lang daar speelde en Schreuder assistent was. Dit heeft nog niet in zijn voordeel gewerkt. Lang moet veelvuldig op de bank beginnen de laatste weken. Ondanks dat wil AC Milan twintig miljoen betalen voor de flamboyante aanvaller. Technisch directeur Paolo Maldini van de Italianen heeft daarbij ook nog enkele bonussen in gedachten.

Club Brugge is daar volgens Het Laatste Nieuws niet tevreden mee. De Belgen mikken op een transfersom van dertig miljoen voor Lang. Dat is hetzelfde bedrag als de regerend kampioen van de Jupiler Pro League voor Odilon Kossounou ontving, die naar Bayer Leverkusen vertrok. Lang heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor de Bruggelingen een flink bedrag voor hem kunnen vragen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!