Nieuws

'Ten Hag in gesprek met Manchester United, twijfels zijn weggenomen'

'Ten Hag in gesprek met Manchester United, twijfels zijn weggenomen'

23-03-2022 07:52 Laatste update: 10:28

Erik ten Hag heeft een eerste gesprek gevoerd met de clubleiding van Manchester United. De trainer van Ajax is een van de kandidaten om het stokje van Ralf Rangnick volgend seizoen over te nemen op Old Trafford.

Dat melden Engelse media, waaronder de BBC, en Fabrizio Romano. De kopstukken binnen Manchester United zijn naar verluidt tevreden over de beheersing van de Engelse door van Ten Hag. Eerder waren hier in Engeland nog twijfels over, maar die lijken weggenomen door de Tukker.

Ondanks dat Ten Hag hoog op het lijstje staat als kandidaat om Rangnick komende zomer af te lossen, gaat United ook nog in gesprek met andere managers. Naar verwachting zullen deze gesprekken deze week nog plaatsvinden.

Manchester United staat op de zesde plek in de Premier League. The Red Devils eindigden vorig seizoen onder bewind van Ole Gunnar Solskjaer nog op de tweede plek. Nadat de Deen eind vorig jaar zijn ontslag kreeg, werd de Rangnick aangesteld. De club heeft bekendgemaakt dat de Duitser vanaf komend seizoen een rol als technisch adviseur zal gaan vervullen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!