Nieuws

'Sampdoria en Ihattaren in de clinch: speler lijkt op zijspoor te zijn beland'

'Sampdoria en Ihattaren in de clinch: speler lijkt op zijspoor te zijn beland'

15-10-2021 13:58

Mohamed Ihattaren en Sampdoria liggen met elkaar overhoop. Van de week werd bekend dat de creatieve middenvelder 'wegens privéredenen' teruggekeerd was naar Nederland, maar er zit meer achter.

Het Algemeen Dagblad pakte groot uit over de ontwikkelingen van Ihattaren in Italië. Slechts anderhalve maand na zijn komst lijkt Sampdoria al klaar te zijn met hem en verwijten ze de negentienjarige middenvelder 'een gebrek aan professionaliteit', schrijft het AD. Ihattaren zelf is ook ongelukkig in Italië, waardoor het maar de vraag is of hij nog terugkeert bij Sampdoria. Tot dusver heeft Ihattaren nog geen minuut gespeeld voor zijn nieuwe club. 

Mensen die dicht bij Ihattaren staan, zien dat het overlijden van zijn vader een kantelpunt is geweest. 'Binnen de familie gingen de panelen ook schuiven', meldt het AD. Bij PSV lag de speler ook meermaals overhoop met Roger Schmidt, wat beide partijen kritiek opleverde van de buitenwacht. Nu is bekend dat niet alleen PSV, maar ook Sampdoria problemen heeft om Ihattaren te managen. 

Ihattaren vertrok afgelopen zomer voor een kleine twee miljoen euro naar Juventus, dat hem direct stalde bij Sampdoria. Wanneer de Italiaanse club en Ihattaren er niet uitkomen, kan hij pas in januari naar een andere club. In Turijn loopt zijn contract nog door tot medio 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!