Nieuws

'Vertegenwoordigers Dembélé willen in gesprek met Barça na opleving door Xavi'

'Vertegenwoordigers Dembélé willen in gesprek met Barça na opleving door Xavi'

22-03-2022 20:17 Laatste update: 20:19

FC Barcelona is nog niet klaar met Ousmane Dembélé. Het afgelopen jaar ontstond een enorme soap tussen de vleugelaanvaller en Barça, maar de 24-jarige Fransman heeft het onder trainer Xavi naar zijn zin en staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf.  

De zaakwaarnemers van Dembélé laten aan Diario Sport weten bereid te zijn om nieuwe gesprekken te houden met de club. Barcelona en Dembélé waren allesbehalve goedgezind tijdens de wintertransferperiode, maar de Fransman begint weer plezier te krijgen bij de Blaugranas. In El Clásico was Dembélé nog van grote waarde door twee assists te leveren in een wedstrijd die Barcelona met grote overtuiging wist te winnen (0-4). 

Volgens de Spaanse sportkrant waren Dembélé en zijn entourage het niet eens met de houding van de club tijdens de voorgaande onderhandelingen, maar zijn ze bereid dit achter zich te laten en tot overeenstemming te komen. "Als Barça ons belt, dan komen we", laten de vertegenwoordigers weten.

De Catalanen hebben onder leiding van Xavi Hernández een flinke opmars gemaakt en bezetten momenteel de derde plaats in de Primera División. Koploper Real Madrid staat twaalf punten voor. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!