Nieuws

Schreuder zorgt voor discussie binnen Club Brugge door bankzitter Lang

Schreuder zorgt voor discussie binnen Club Brugge door bankzitter Lang

22-03-2022 15:40

Niet iedereen bij Club Brugge is blij met de beslissing van Alfred Schreuder om Noa Lang geregeld op de bank te laten plaatsnemen. Het Laatste Nieuws meldt dat er intern gediscussieerd wordt bij de huidige nummer twee van de Jupiler Pro League.

Ook afgelopen zondag tegen KV Oostende (1-3 winst) moest de buitenspeler genoegen nemen met een plaats op de bank. Schreuder verkiest momenteel Sargis Adamyan boven de voormalig Ajacied. Samen met Charles de Ketelaere vormt Adamyan de tweekoppige aanval.

Bij Club Brugge is deze beslissing intern voer voor discussie. Lang dient volgens verschillende personen binnen de club in de basis te staan, mede doordat de Oranje-international nu nog veel geld waard is. Schreuder zal echter niet snel zijn elftal omgooien, nu de Bruggelingen de afgelopen zes duels winnend afsloten. Lang maakte bovendien niet veel indruk tijdens zijn invalbeurten.

Lang bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de oefenduels met Denemarken en Duitsland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!