Nieuws

Van den Brom bevestigt interesse in Dessers: 'Feyenoord een goede keuze'

Van den Brom bevestigt interesse in Dessers: 'Feyenoord een goede keuze'

15-10-2021 13:09

John van den Brom houdt Cyriel Dessers nauwlettend in de gaten. De trainer van Racing Genk verhuurde de spits aan Feyenoord en stelt dat hij in Rotterdam-Zuid zoveel mogelijk moet spelen. 

In België zat Dessers het gros van de tijd op de reservebank. Lange tijd was er sprake dat eerste spits Paul Onuachu een transfer zou maken, maar hij bleef bij Genk. Daardoor vertrok Dessers op Deadline Day naar Feyenoord. "Cyriel zat altijd achter Paul, mijn onbetwiste nummer één. Ik snap wel dat Cyriel meer wilde", erkent Van den Brom bij ESPN.

"Toen bleek dat Paul zou blijven, zijn er in de laatste dagen van de transferwindow nog veel clubs, vooral uit Nederland, voor Cyriel geweest. Feyenoord is denk ik een goede keuze, alleen hij moet gaan spelen. Dan wordt hij voor Feyenoord een meerwaarde, maar ook voor ons. Hij is nog steeds onze speler", beaamt de oefenmeester van Racing Genk, die stelt dat Dessers 'meer moeite' had met zijn reserverol.

Feyenoord neemt het zaterdagmiddag thuis op tegen RKC Waalwijk. Tot dusver moet Dessers het doen met invalbeurten in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!