Nieuws

Mooi nieuws uit Rotterdam: Beugelsdijk na gruwelmoment terug bij Sparta-training

Mooi nieuws uit Rotterdam: Beugelsdijk na gruwelmoment terug bij Sparta-training

22-03-2022 13:50

Tom Beugelsdijk traint weer mee bij Sparta Rotterdam. De verdediger is hersteld van zijn ongelukkige val in het Eredivisie-duel met Go Ahead Eagles.

Vorige week zaterdag viel Beugelsdijk thuis op het Kasteel na een bosting bewusteloos op de grond. De verdediger moest het veld per brancard verlaten en de schrik zat er flink in bij de mensen op de tribunes.

Al snel kwam Sparta met het geruststellende bericht naar buiten dat onderzoek had uitgewezen dat Beugelsdijk 'slecht' een hersenschudding had opgelopen. Dinsdagmiddag was de stopper weer op het trainingsveld van de Spartanen te vinden om zich voor te bereiden op het seizoensslot.

Na de interlandbreak treft Sparta nummer elf sc Heerenveen. De ploeg van Henk Fraser is verwikkeld in een hevige degradatiestrijd en staat momenteel zeventiende. Bij deze strijd kunnen de Rotterdammers hoogstwaarschijnlijk dus ‘gewoon’ gebruik maken van Beugelsdijk.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sparta Rotterdam (@spartarotterdam)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!