Transfernieuws

'Lang staat voor vertrek naar Italiaanse topclub, eerste contacten zijn gelegd'

'Lang staat voor vertrek naar Italiaanse topclub, eerste contacten zijn gelegd'

22-03-2022 07:47 Laatste update: 08:01

AC Milan wil zich komende zomer dolgraag versterken met Noa Lang. Volgens La Gazzetta dello Sport zou de Nederlander openstaan voor een entree in de Serie A en zou hij in Milan een goede vervolgstap voor zijn carrière zien.

Volgens de Italiaanse sportkrant verlangt zijn huidige werkgever Club Brugge minimaal twintig miljoen euro voor zijn buitenspeler. Technisch directeur Paolo Maldini heeft zich naar verluidt al officieel gemeld bij de nummer twee uit de Jupiler Pro League. De aanvaller verlengde zijn contract vorig jaar nog tot medio 2025, wat de onderhandelingspositie van de Blauw-Zwarten sterk maakt.

Lang kende vorig jaar een geweldige periode in zijn debuut-seizoen in de Jupiler Pro League, maar dit jaar wil het nog niet vlotten. De oud-Ajacied worstelt al wekenlang met zijn vorm en staat daardoor niet meer als een van de eersten op het wedstrijdformulier van Brugge-trainer Alfred Schreuder. Ondanks zijn vormcrisis maakt Lang wel zijn opwachting in de selectie van Oranje-bondscoach Louis van Gaal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!