Nieuws

Perez over PSV-kandidaat Van Nistelrooy: Wat kan er misgaan?

Perez over PSV-kandidaat Van Nistelrooy: "Wat kan er misgaan?"

21-03-2022 23:02

ESPN-analist Kenneth Perez is van mening dat Ruud van Nistelrooy de kans moet grijpen om hoofdcoach te worden van PSV. Maandagavond kwam naar buiten dat de trainer van Jong PSV de gedroomde kandidaat is bij de Eindhovenaren.

"Stel je voor er wordt nu een trainer aangesteld en die is de komende jaren super succesvol", aldus Perez bij ESPN. "Dan moet hij een aantal jaar wachten. Het is zo moeilijk om dat uit te stippelen. Je bent nu twee jaar trainer van Jong (PSV, red.). Ja, ga het proberen. Wat dat betreft ben ik echt 'head first'. Gewoon doen, daar hoef je niet zo lang over na te denken. Als je dan ook nog een zéér ervaren meeneemt: Fred Rutten. Wat kan er dan misgaan?"

Zowel het Eindhoven Dagblad als Voetbal International brachten maandagavond naar buiten dat Marcel Brands, volgend jaar algemeen directeur bij PSV, en technisch directeur John de Jong inzetten op Van Nistelrooy als hoofdtrainer. Rutten moet zijn assistent worden. Of de voormalig Oranje-international welwillend tegenover het hoofdtrainerschap staat, is onbekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!