Nieuws

Hendriks langer bij Feyenoord: Een goede zet voor zowel hem als ons

Hendriks langer bij Feyenoord: "Een goede zet voor zowel hem als ons"

21-03-2022 16:39

Feyenoord heeft het contract van verdediger Ramon Hendriks verlengd. Het twintigjarige jeugdexponent tekent tot medio 2025.

"Een goede zet voor zowel hem als ons", stelt technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. "Ramon maakt sinds vorige zomer vast onderdeel uit van het eerste elftal en ontwikkelt zich uitstekend. Hij is een leergierige voetballer, waarvan je ziet dat hij profijt trekt van het niveau om hem heen. Dit seizoen laat hij steeds meer zien wat hij in zijn mars heeft en we zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst van nog meer waarde gaat zijn voor Feyenoord."

Ook Hendriks zelf is trots. "Bij deze club wil ik slagen", aldus de verdediger die afgelopen donderdag nog in de basis stond bij het Conference League-duel met Partizan Belgrado. "Ik merk dat ik beter word door op hoog niveau te trainen met het eerste elftal. Dat de club dat ook ziet, blijkt onder meer uit deze contractverlenging. Aan mij om gretig te blijven en me verder te ontwikkelen."

Hendriks is al sinds 2017 actief voor de Rotterdammers. De linksbenige back vertegenwoordigde verschillende jeugdelftallen van de Stadionclub en tekende in 2020 zijn eerste profcontract. Dit seizoen speelde Hendriks acht officiële duels voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!