Nieuws

Bad boy-imago blijft hangen: 'Iedereen drinkt wel eens een glaasje te veel'

Bad boy-imago blijft hangen: 'Iedereen drinkt wel eens een glaasje te veel'

15-10-2021 11:52

Radja Nainggolan wordt al jarenlang bestempeld als een bad boy. Volgens de Belgische middenvelder valt het echter reuze mee en ziet hij niks verkeerd in de fratsen die hij af en toe uithaalt. 

Onlangs werd Nainggolan - slechts een week nadat hij bij Antwerp FC tekende - door de politie staande gehouden omdat hij met honderd kilometer per uur over de boulevard in Antwerpen scheurde. Vervolgens legde hij ook nog eens een positieve alcoholtest af. "Kijk, dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren", is de verklaring van Nainggolan bij De Cooke & Verhulst Show. De Antwerp-middenvelder is zijn rijbewijs nog een maand kwijt, maar een bad boy wil hij zichzelf niet noemen. "Totaal niet. Ik leef als een normaal mens."

"Iedereen drinkt toch wel eens een glaasje te veel?", vraagt Nainggolan zich af. "Ik ga af en toe ergens heen met mijn vrienden. Ik zie daar niets verkeerd in. Ze zeggen dat ik een voorbeeldfunctie heb voor kinderen, dit, dat. Maar dan heb ik geen leven meer. Moet ik gewoon trainen en thuis blijven? Ik probeer zo normaal mogelijk te leven, als ieder mens van vlees en bloed. Ik draag de stempel van 'voetballer' bij me. Als er iets met mij gebeurt staat het onmiddellijk in de krant", stelt hij.

Nainggolan keerde afgelopen zomer na een decennium lang in Italië te hebben gevoetbald terug in zijn vaderland. Bij Antwerp is hij tot dusver een belangrijke kracht op het middenveld.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!