Nieuws

Pelé herstelt goed na verwijderen tumor: 'Klaar om zondag te spelen'

Pelé herstelt goed na verwijderen tumor: 'Klaar om zondag te spelen'

15-10-2021 11:23

De Braziliaanse legende Pelé maakt het goed. Twee weken geleden keerde hij huiswaarts na een ziekenhuisopname. Pelé is thuis herstellende van de tumor die bij hem verwijderd is. 

"Goddank, het gaat beter met mij. Ik ben zelfs klaar om zondag te spelen", steekt Pelé op social media de gek aan met zijn volgers. Zijn dochter Kely Nascimento plaatst het filmpje op haar Instagram. "Bedankt voor alles. Bedankt aan allen die me kracht gegeven hebben. Als God het wil, zal ik weldra bij jullie zijn", besluit Pelé in de videoboodschap. 

Eind augustus had Pelé een controleonderzoek in het ziekenhuis, waar plots een tumor in de dikke darm aan het licht kwam. Deze werd operatief verwijderd, waarna de legende enige tijd op de intensive care doorbracht. Op 30 september mocht Pelé van de doktoren in Sao Paolo naar huis, al moet hij voorlopig nog wel chemotherapie ondergaan. Pelé wordt op 23 oktober 81 jaar. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!