Reactie

Messi klaagt over Braziliaanse scheids: 'Lijkt wel alsof hij het expres doet'

Messi klaagt over Braziliaanse scheids: 'Lijkt wel alsof hij het expres doet'

15-10-2021 10:32

Lionel Messi haalt op Instagram hard uit naar de scheidsrechter die het duel tussen Argentinië en Peru in goede banen moest leiden. La Albiceleste won met 1-0, maar toch had de ster van Paris Saint-Germain reden tot klagen.

Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio, een Braziliaan, keurde een goal van Cristiano Romero af en gaf de Peruvianen later in de wedstrijd een strafschop vanwege een vermeende overtreding van Emiliano Martínez. Daarnaast liet hij veel ogenschijnlijk duidelijke fouten van spelers van Peru op Argentijnen onbestraft.

Messi was daar gepikeerd over en haalde op Instagram zijn gram. ‘Altijd wanneer deze scheidsrechter een wedstrijd van ons moet fluiten, doet hij hetzelfde’, valt te lezen in het bijschrift onder zijn post. ‘Het lijkt erop dat hij dit expres doet. Maar goed, we hebben drie punten en die brengen ons dichter bij het doel.’

Een goal van Lautaro Martínez was voldoende voor Argentinië om de drie punten te pakken. Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico, de twee Ajacieden in de selectie van bondscoach Lionel Scaloni, bleven allebei negentig minuten op de bank zitten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!