Reactie

Seuntjens noemt ruime nederlaag tegen PSV 'moeilijk en frustrerend'

Seuntjens noemt ruime nederlaag tegen PSV 'moeilijk en frustrerend'

20-03-2022 18:54 Laatste update: 22:41

PSV had zondagmiddag geen kind aan Fortuna Sittard. De Eindhovenaren lieten vanaf minuut één zien dat er niets te halen viel voor de ploeg van trainer Sjors Ultee en stuurden de Limburgers met 5-0 naar huis.

Mats Seuntjens is teleurgesteld over het spel dat zijn ploeg liet zien. "Het zat er geen moment in, hoe moeilijk en frustrerend zo'n wedstrijd ook is", reageert de spits tegen ESPN.

"We hebben nergens recht op gehad en ons geen moment kunnen laten zien. Ondanks dat je verliest, kan je jezelf veel beter presenteren", vervolgt Seuntjens. "We lieten onze koppies hangen en dat mag niet zo zijn."

Het is spannen geblazen in de kelder van de Eredivisie. Fortuna ziet concurrent RKC Waalwijk uitlopen, de Waalwijkers boekten een knappe zege uit bij Vitesse (1-2). Het gat tussen Fortuna en RKC bedraagt nu vijf punten. Na de interlandbreak spelen de Limburgers een thuisduel tegen Heracles Almelo. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!