Nieuws

Madueke mist ook Sparta-thuis, Pröpper eveneens niet van de partij

Madueke mist ook Sparta-thuis, Pröpper eveneens niet van de partij

01-10-2021 16:07 Laatste update: 16:08

De PSV-selectie is de Europese uitwedstrijd tegen Sturm Graz ongeschonden doorgekomen. Zondagavond wacht het Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam echter alweer. Voor Noni Madueke en Davy Pröpper komt die wedstrijd te vroeg.

Het tweetal kampte de afgelopen week met fysieke ongemakken en is niet tijdig hersteld voor Sparta-thuis, liet PSV-trainer Roger Schmidt weten op de clubwebsite. Verder is de selectie van PSV intact voor het aanstaande competitieduel. "Ik heb op dit moment geen indicatie dat er blessuregevallen zijn. Natuurlijk zijn de jongens daags na de wedstrijd nog moe, maar ik verwacht dat iedereen zondag klaar is om tegen Sparta Rotterdam te spelen", aldus de Duitser.

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, weet ook Schmidt na de 1-4 overwinning in Oostenrijk. Daarnaast waakt de coach voor onderschatting. "We zullen geconcentreerd moeten zijn om te winnen. Wat dat betreft verwacht ik een zelfde houding van mij team zoals we die gisteren tijdens de eerste helft toonden", besluit hij.

PSV en Sparta trappen zondagavond om 20:00 af in Eindhoven. De formatie van Schmidt staat vier punten achter op koploper Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!