Nieuws

Ajax belemmerde transferwens Tagliafico: 'Ik drukte uit wat ik voelde'

Ajax belemmerde transferwens Tagliafico: 'Ik drukte uit wat ik voelde'

19 March - 22:17
0

Nicolás Tagliafico is uit de gratie geraakt bij Ajax en stond afgelopen zomer op het punt naar FC Barcelona te vertrekken. De Amsterdammers steekten echter een stokje voor de overgang, tot grote teleurstelling van de Argentijnse back. Tagliafico hoopt dat de club uit de hoofdstad aankomende zomer wel meewerkt met een mogelijke transfer. 

In gesprek met TNT Sports spreekt Tagliafico over zijn onvrede. "Ik heb hier een contract tot medio 2023, ik heb nog een jaar en nog een beetje te gaan. Ik werd niet boos, maar ik drukte uit wat ik voelde. Dat hoef je niet voor jezelf te houden. Maar ja, het moment is voorbij en nu moeten we naar de toekomst kijken", zegt de Argentijnse international. 

Tagliafico was bijna rond met Barcelona, maar Ajax kwam er niet uit met de Catalanen. "Er was interesse, de clubs spraken met elkaar, maar ze waren het niet eens. Het was destijds te ingewikkeld voor Ajax, maar ik denk dat het in juni gemakkelijker zal gaan", spreekt de verdediger hoopvol. 

De Argentijn kwam in 2018 over van Independiente en werd snel een vaste kracht bij Ajax. Tegenwoordig is Tagliafico echter niet vaak meer op het veld te vinden bij de Amsterdammers. Daarnaast staat linksback Owen Wijndal hoog op het lijstje van Ajax, waardoor Tagliafico zijn plek definitief kwijt lijkt te zijn. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie