Nieuws

'Ihattaren moet Sampdoria-debuut weer uitstellen vanwege privéomstandigheden'

'Ihattaren moet Sampdoria-debuut weer uitstellen vanwege privéomstandigheden'

15-10-2021 08:38

Mohamed Ihattaren moet nog langer wachten op zijn debuut voor Sampdoria. De 19-jarige spelmaker trainde deze week voor het eerst dit seizoen voluit mee bij de Italianen, maar is vanwege privéomstandigheden teruggekeerd naar Utrecht.

Dat betekent dat hij zondag niet in de selectie zit wanneer Sampdoria op bezoek gaat bij Cagliari. Ihattaren is terug naar Utrecht gegaan om zich bij zijn familie te voegen en er wordt door De Telegraaf melding gemaakt van privéomstandigheden. Waar het exact om gaat, is niet duidelijk.

Op Deadline Day werd Ihattaren door PSV verkocht aan Juventus, dat hem meteen bij Samp stalde. Daar moest hij eerst fit zien te worden en dat duurde een aantal weken. Deze week zag het er goed uit voor de aanvallende middenvelder, maar een debuut komt er dus toch niet.

In Eindhoven had de negentienjarige spelmaker zich onmogelijk gemaakt bij trainer Roger Schmidt, die hem niet meer terug in zijn selectie wilde hebben. De Duitser was niet tevreden over de inzet van Ihattaren, die ook nog eens verviel in oude fouten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!