Nieuws

'Goed nieuws voor PSV: Gakpo keert terug op veld en lijkt fit voor duel met PEC'

'Goed nieuws voor PSV: Gakpo keert terug op veld en lijkt fit voor duel met PEC'

14-10-2021 20:12

Cody Gakpo is alweer terug in de groepstraining bij PSV. De aanvaller viel in de wedstrijd van Nederland tegen Letland uit met een lichte hersenschudding en verliet het trainingskamp van Oranje. Hij lijkt op tijd klaar te zijn voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zaterdag.

Gakpo moest de interland tegen Gibraltar laten schieten, maar zijn herstel verloopt voorspoedig, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Als Gakpo geen onverwachte klachten krijgt, kan hij waarschijnlijk gewoon in actie komen tegen PEC. Ritsu Doan is niet beschikbaar: hij liep een knieblessure op bij het nationale elftal van Japan.

PSV-trainer Roger Schmidt heeft er waarschijnlijk ook weer een optie bij op het middenveld. Davy Pröpper keerde terug op het veld en trainde de hele week volledig mee. Hij kan terugkeren in de wedstrijdselectie van de club uit Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!