Nieuws

Poldervaart doet open sollicitatie: 'Het is een meer dan fantastische club'

Poldervaart doet open sollicitatie: 'Het is een meer dan fantastische club'

18-03-2022 17:05 Laatste update: 17:08

Adrie Poldervaart hoopt volgend seizoen de nieuwe trainer van De Graafschap te worden. Het contract van de huidige assistent-trainer van FC Groningen wordt niet verlengt, waardoor hij een overstap naar Doetinchem wel ziet zitten.

In de wandelgangen ging de naam van Poldervaart deze week al rond, nadat De Graafschap zijn trainer Reinier Robbemond had ontslagen. De assistent-trainer van Groningen is louter positief over de nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie. "Het is een meer dan fantastische club", zegt hij op een persconferentie waar het Dagblad van het Noorden bij aanwezig was. "Qua uitstraling, qua supporters en qua achterland. Ik ben er een paar keer geweest en dat is hartstikke mooi."

Poldervaart maakte tijdens de persconferentie dankbaar gebruik van de huidige situatie in Doetinchem en deed een open sollicitatie. "Mochten ze bij mij uitkomen, dan sta ik er zeer welwillend tegenover. Dat is logisch. Ik heb nog niks van ze gehoord en ze moeten misschien eerst nog de zaken met Robbemond in orde maken, maar hoe dat verder gaat lopen weet ik niet. Ik ben in ieder geval vrij, dus het zou fantastisch zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!