Nieuws

Bayern-voorzitter bevestigt rechtszaak rond Hernández: 'Hij gaat er nu heen'

Bayern-voorzitter bevestigt rechtszaak rond Hernández: 'Hij gaat er nu heen'

14-10-2021 20:04

Lucas Hernández is onderweg naar Spanje om daar voor de rechter te verschijnen. Dat meldt FC Bayern München-voorzitter Herbert Hainer, die niet inhoudelijk reageert op de strafzaak rond Hernández.

De Franse verdediger moet zich op 19 oktober melden in de rechtbank. Verschillende media stellen dat Hernández een gevangenisstraf boven het hoofd hangt. "Hij gaat daar nu heen, dan wordt er onderhandeld en daarna zullen we zien wat er gebeurt", vertelt de voorzitter van Bayern in gesprek met Kicker.

Hernández zou een contactverbod genegeerd hebben. Er is wel een beroepszaak aan de gang bij het provinciaal gerechtshof, maar Hernández moet eerst gelijk krijgen in die zaak om op vrije voeten te komen. Hainer krijgt vragen over de inhoud van de zaak, maar daar wil hij niet op ingaan. "Dit zijn privézaken van Lucas Hernández, ik wil daar niets over vertellen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!