Transfernieuws

Driessen: 'Mijn informatie is dat Onana heeft getekend bij een andere club'

Driessen: 'Mijn informatie is dat Onana heeft getekend bij een andere club'

14-10-2021 19:48

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, stelt dat Andre Onana al getekend heeft bij een andere club. Driessen stelt dat de kans groot is dat deze club het Italiaanse Internazionale is, maar dat durft hij nog niet met volledige zekerheid te zeggen.

In Koffie met Valentijn, een online rubriek van Veronica Inside, gaat Driessen dieper op de Onana-kwestie in. "Mijn informatie is dat hij inderdaad heeft getekend bij een andere club, per 1 juli", zo vertelt Driessen. "Bij welke club kreeg ik niet door, maar dat zal ongetwijfeld Inter zijn, want die geruchten zijn zo sterk... Dus ik denk dat het Inter is."

Onana gaf recent aan open te staan voor een contractverlenging bij Ajax, maar Marc Overmars wilde daar niet veel over kwijt. "Onana heeft laten weten dat hij zou willen bijtekenen bij Ajax, maar Marc Overmars weet dat hij elders heeft getekend. Dus hij gaat absoluut niet bijtekenen", zo stelt Driessen.

Ondanks het feit dat een langer verblijf er niet in lijkt te zitten, denkt Driessen dat Ajax Onana wel weer op gaat stellen na zijn dopingschorsing. "Dat denk ik wel. Ik denk wel dat hij gaat keepen. Het is natuurlijk ook volstrekt normaal dat die jongen gaat keepen, want je betaalt hem gewoon. En hij wil niet bijtekenen, maar er zijn heel veel jongens die niet bij willen tekenen. Mazraoui wil ook niet bijtekenen, en die blijf je ook gewoon opstellen. Waarom zou je hem dan niet opstellen?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!