Nieuws

Mislukte poging van Kopenhagen-fans zorgt voor hilariteit bij uitblinker Götze

Mislukte poging van Kopenhagen-fans zorgt voor hilariteit bij uitblinker Götze

18-03-2022 11:19

De supporters van FC Kopenhagen probeerden in de nacht voor de returnwedstrijd in de achtste finale van de Conference League, de PSV-spelers wakker te houden door vuurwerk af te steken naast hun hotel. Door een slimmigheidje van de Eindhovenaren stonden de fans echter bij een verkeerd hotel en dat zorgt voor grote hilariteit bij uitblinker Mario Götze.

Götze was met zijn goede spel van grote waarde voor het elftal van Roger Schmidt. De aanvallende middenvelder was goed voor een doelpunt en een assist. "Het was een zeer goede wedstrijd van ons. We hebben geleerd van vorige week", verwijst hij naar de 4-4 in Eindhoven. "Het is belangrijk de flow erin te houden en te blijven winnen. Dat hebben we gedaan."

"Als we zo doorgaan, als we de mindset houden en als we veel van onszelf blijven eisen, dan kan er iets moois ontstaan", aldus Götze. De Duitser kan ook lachen om de mislukte poging van de Deense fans om de nachtrust van de PSV’ers te verstoren. "We hadden de bus bij het andere hotel geparkeerd. Dat was bewust. Ik heb heel goed geslapen."

Eran Zahavi kan er ook de humor van inzien. "We moeten ze de volgende wedstrijd weer naar het verkeerde hotel sturen", zegt de Israëliër. Zahavi geeft ook aan blij te zijn met het vertoonde spel van de Eindhovenaren. "Dit is onze filosofie. Zo moeten we verder. Ik ben trots op wat we hebben bereikt, maar dit is nog niet het einde. We hebben honger naar meer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!