Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar Bijlow-vervanger uit bij Roemeense doelman'

'Feyenoord komt in zoektocht naar Bijlow-vervanger uit bij Roemeense doelman'

17-03-2022 22:07 Laatste update: 22:21

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe keeper uitgekomen bij de Roemeen Valentin Cojocaru. De goalie komt over van SK Dnipro, meldt het Algemeen Dagblad.

Cojocaru mag transfervrij vertrekken bij zijn club vanwege de oorlog in Oekraïne. Feyenoord hoopt de doelman zo snel mogelijk te verwelkomen, aangezien de Rotterdammers sinds het uitvallen van Justin Bijlow dun in de keepers zitten.

De 26-jarige Cojocaru was eerder actief voor Steaua Boekarest, Crotone, Frosine en Apollon Limassol. De Roemeen wordt in eerste instantie gehaald als tweede keeper achter de Israëliër Ofir Marciano. Cojocaru stond zelf te trappelen toen Feyenoord zich voor hem meldde.

Arne Slot had behoefte aan een stand-in voor de normaal gesproken tweede keus Marciano. De trainer beschikt verder met Thijs Jansen, Tein Troost en Devin Remie alleen maar over jonge keepers die nog niet klaar lijken te zijn voor minuten in de hoofdmacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!