Nieuws

FC Twente slaat belangrijke slag: contract Zerrouki verlengd

FC Twente slaat belangrijke slag: contract Zerrouki verlengd

17-03-2022 18:26 Laatste update: 19:32

FC Twente heeft het contract van Ramiz Zerrouki verlengd. De Tukkers maken via de clubsite bekend dat de 23-jarige middenvelder heeft getekend tot medio 2024 met de optie voor nog een jaar.

Zerrouki maakte in de zomer van 2016 de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar FC Twente. Inmiddels is de Algerijns-international een vaste waarde in Enschede. "Het nieuwe contract voelt voor mij als een beloning voor het harde werken en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt", aldus Zerrouki. "Die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken."

De middenvelder realiseert zich dat hij er nog niet is. "Ik ben nu anderhalf seizoen basisspeler bij FC Twente en het is positief om te zien dat ik een bepaald niveau haal, maar ik weet ook dat ik nog nieuwe stappen kan zetten. Ik zie bij FC Twente voor mezelf nog genoeg mogelijkheden om door te groeien."

De clubleiding is blij met de verlenging van Zerrouki. "Ramiz heeft zich sinds zijn debuut in de eerste selectie heel goed ontwikkeld bij FC Twente", aldus technisch directeur Jan Streuer. Hij heeft vanuit de academie een langer traject gehad naar de eerste selectie en er altijd hard voor gewerkt. Dat ging met vallen en opstaan, maar hij heeft zijn plek in de selectie meer dan verdiend. We zijn heel tevreden over Ramiz."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!