Nieuws

Seuntjens staat voor opmerkelijke transfer: De kans is groot dat hij gaat

Seuntjens staat voor opmerkelijke transfer: "De kans is groot dat hij gaat"

17-03-2022 19:22

Ralf Seuntjens gaat in de herfst van zijn carrière een transfer naar het buitenland maken. De aanvaller vertrekt naar Japan, lijkt Edwin de Graaf te bevestigen tegenover BN DeStem.

De verwachting is dat de broer van Mats Seuntjens niet aanwezig zal zijn bij de uitwedstrijd tegen Helmond Sport van komende vrijdag. De transfer naar het Japanse FC Imabari is nog niet geheel afgerond, maar de routinier doet in ieder geval niet mee. "De kans is vrij groot dat hij gaat", aldus De Graaf.

De trainer van de Bredanaars sprak met zijn aanvaller over opvallende transfer en uit dat gesprek bleek dat Seuntjens beter niet kan worden opgenomen in de wedstrijdselectie. "Ik ga er eigenlijk van uit dat hij er morgen niet meer bij is. Of het moet vanavond niet rondkomen", stelt de NAC-trainer.

De Graaf is niet blij met de naderende transfer. Er kan immers geen vervanger worden gehaald. De trainer neemt Seuntjens echter niks kwalijk. "Op deze leeftijd gun ik het hem van harte."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!