Nieuws

PSV wil 'nieuwe historie' schrijven in Kopenhagen: 'Komt meer druk bij kijken'

PSV wil 'nieuwe historie' schrijven in Kopenhagen: 'Komt meer druk bij kijken'

17-03-2022 13:44

Jordan Teze wil 'nieuwe historie' schrijven met PSV. De Eindhovenaren gaan donderdagavond op bezoek bij FC Kopenhagen. Op het spel staat een ticket bij de laatste acht van de Conference League.

Voorafgaand aan de returnwedstrijd, de eerste wedstrijd in het Philips stadion eindigde in een 4-4 gelijkspel, blikt de centrumverdediger vooruit. "Dat is iets van meer dan tien jaar geleden (PSV verloor in 2011 in de kwartfinales van de Europa League van Benfica, red.). Het zou mooi zijn nu nieuwe historie te schrijven", vertelt Teze op de persconferentie.

Stadion Parken is uitverkocht voor de krachtmeting tussen beide ploegen. De ontmoeting is bijzonder voor Teze. "Het is wel één van de grootste wedstrijden die ik ga spelen", vervolgt hij. "Er komt iets meer druk bij kijken. Ik ben gewoon blij dat ik dit duel mag voetballen en ik maak er het beste van", besluit de 22-jarige verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!