Nieuws

NAC bevestigt transfer: Seuntjes verlaat Breda voor avontuur in Japan

NAC bevestigt transfer: Seuntjes verlaat Breda voor avontuur in Japan

17-03-2022 13:31 Laatste update: 15:57

Edwin de Graaf, trainer van NAC Breda, heeft de aanstaande transfer van Ralf Seuntjens naar Japan bevestigd, volgens BN DeStem. De aanvaller zit al niet meer bij de selectie voor de wedstrijd tegen Helmond Sport van vrijdag.

Zo krijgt de 32-jarige Seuntjens alle gelegenheid om zijn transfer naar het Japanse FC Imabari af te ronden. De Bredanaar vertelde in een eerder stadium NAC met pijn in zijn hart te verlaten, maar deze kans niet kon laten liggen.

FC Imabari is een ambitieuze club die momenteel uitkomt op het derde niveau van Japan. De doelstelling is om op korte termijn te promoveren. Om de ambities kracht bij te zetten betrekt de ploeg in april ook nog eens een nieuw stadion. 

Seuntjens gaf afgelopen donderdag nog aan in gesprek met dezelfde krant dat hij uitkijkt naar 'een heel bijzonder avontuur in Japan'. De verwachting is dat de spits, die in totaal 130 keer in zijn carrière het net vond in de Keuken Kampioen Divisie, voor twee of drie jaar tekent. Het wordt het eerste buitenlandse avontuur voor hem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!