Transfernieuws

'Leeds denkt met Raiola kans te hebben op transfervrije Mazraoui-move'

'Leeds denkt met Raiola kans te hebben op transfervrije Mazraoui-move'

14-10-2021 17:31

Leeds United heeft een oogje op Noussair Mazraoui. De Engelsen zijn zich ervan bewust dat het contract van de rechtsback van Ajax komende zomer afloopt en houden zijn situatie derhalve nauwlettend in de gaten.

Leeds is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe rechtervleugelverdediger en hoopt dat Mazraoui in de zomer van 2022 gratis over wil stappen naar Elland Road. Dat meldt The Football Insider. Dat de Ajacied ervoor gekozen heeft om Mino Raiola als zaakwaarnemer in de arm te nemen, zien de Engelsen als een groot voordeel.

De Marokkaans international, die op dit moment niet meer welkom is bij de nationale ploeg door een ruzie met bondscoach Vahid Halilhodzic, gaf al meerdere keren aan wel oren te hebben naar een nieuw contract bij Ajax. Het is echter nog steeds niet rond gekomen en dus blijven buitenlandse clubs op de loer liggen. Naast Leeds zouden ook Barcelona, Arsenal en AS Roma de naam van Mazraoui hebben opgeschreven.

Mazraoui debuteerde in het seizoen 2017/2018 voor Ajax en was een jaar later onbetwist basisspeler toen de Amsterdammers de halve finale van de Champions League haalden. In de seizoenen daarna kreeg de back te kampen met diverse blessures, maar hij knokte zich weer terug in de eerste elf en is nu onomstreden onder Erik ten Hag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!