Nieuws

Botman wacht zware kluif met Lille, alles nog mogelijk voor De Ligt en Danjuma

Botman wacht zware kluif met Lille, alles nog mogelijk voor De Ligt en Danjuma

16-03-2022 20:35

De opstellingen voor de Champions League-duels van woensdagavond zijn bekend. De wedstrijden tussen Juventus en Villarreal CF en Lille OSC en Chelsea FC zijn allebei Nederlands getint.

Juventus moet na het 1-1 gelijkspel in Spanje aan de bak om de volgende ronde van de het miljardenbal te bereiken. Dit gaan de Italianen doen met Matthijs de Ligt in het centrum. Verder valt op dat de Oranje-international het centrum vormt samen met Daniele Rugani. Giorgio Chiellini begint op de bank. Topspits Dušan Vlahović moet voor de doelpunten gaan zorgen.

Villareal gaat proberen te stunten met Arnaut Danjuma Groeneveld in de aanval. De linksbuiten is topscorer aller tijden van de Spanjaarden in de Champions League en gaat dat record woensdagavond proberen te verbeteren.

Het andere duel wordt gespeeld in Frankrijk door regerend Ligue 1-kampioen Lille tegen regerend Champions League-winnaar Chelsea. Bij de Fransen staat Sven Botman zoals altijd in de basis. De Londenaren willen de klus gaan klaren zonder Hakim Ziyech in de basis. De Marokkaan begint op de bank, net als Romelu Lukaku. Lille staat voor een lastige opgave. De huidige nummer zes van Frankrijk moet een 2-0 achterstand goedmaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!