Nieuws

FC Twente-routinier na maandenlang blessureleed op de weg terug

FC Twente-routinier na maandenlang blessureleed op de weg terug

16-03-2022 14:20

Wout Brama is na een maandenlange afwezigheid op de weg terug bij FC Twente. De ervaren middenvelder stond lang buitenspel door een kwetsuur aan zijn kuit maar maakte woensdag zijn rentree op het trainingsveld.

Het is nog niet duidelijk of de drievoudig international van Oranje zaterdag al zijn rentree kan maken in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De terugkeer van Brama geeft trainer Ron Jans meer opties op het middenveld. Sterkhouder Michal Sadilek is geschorst, doordat hij tegen AZ zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte. Manfred Ugalde en Jesse Bosch gelden als alternatieven voor de Tsjech.

Brama keerde in het seizoen 2018/19 terug bij de Tukkers. Eerder stond hij al onder contract bij FC Twente tussen 2005 en 2014. Het hoogtepunt uit zijn carrière beleefde de 35-jarige middenvelder in 2010. Toen maakte Brama onderdeel uit van het elftal dat zich verrassenderwijs tot kampioen van de Eredivisie wist te kronen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!