Reactie

Club-trainer hoort van interesse voor Lang: 'Heb liever dat hij seizoen uitdoet'

Club-trainer hoort van interesse voor Lang: 'Heb liever dat hij seizoen uitdoet'

14-10-2021 16:33

Philippe Clement, trainer van Club Brugge, weet dat Noa Lang niet voor eeuwig bij zijn ploeg zal blijven spelen. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van AC Milan, dat dertig miljoen euro voor hem zou willen betalen.

Mochten de Rossoneri dat bedrag inderdaad neerleggen, dan betekent dat een clubrecord aan transferinkomsten voor Club. “Ik ben realistisch in deze dingen”, zegt Clement tegen Het Laatste Nieuws. “Als er een onmogelijk te weigeren bod komt, dan kan je hem in januari niet tegenhouden.”

De kersvers Oranje-international signeerde onlangs een nieuw contract dat hem tot medio 2025 aan de Bruggelingen verbindt, maar de kans dat dat uitgediend wordt is nihil. Naast Milan hebben ook Arsenal en Leeds United interesse. Clement zou wel graag zien dat die clubs pas in de zomer zaken kunnen doen met Brugge.

Op die manier kan de regerend landskampioen op dezelfde voet verdergaan. “Ik heb liever dat hij zijn seizoen uitdoet, de titel pakt en daarin belangrijk is”, laat de oefenmeester optekenen. “We zien wel wat er in januari gebeurt, maar ik ga ervan uit dat hij blijft tot het einde van het seizoen.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!