Nieuws

Emmen haalt alsnog aanwinst nummer 21 binnen: 'We helpen elkaar een beetje'

Emmen haalt alsnog aanwinst nummer 21 binnen: 'We helpen elkaar een beetje'

14-10-2021 15:47

Keziah Veendorp keert terug bij FC Emmen. De 24-jarige verdediger annex middenvelder liep vorig seizoen uit zijn contract, maar sluit nu op amateurbasis weer aan bij de club uit Drenthe. Hij volgt daarmee de twintig (!) nieuwelingen die in de zomer al naar Emmen trokken.

Veendorp maakte onderdeel uit van de selectie die afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie en kwam daarna zonder club te zitten. De sterke verdediger heeft er uiteindelijk voor gekozen om toch weer bij Emmen aan te sluiten. De club heeft hem, zo kan RTV Drenthe na een gesprek met voorzitter Ronald Lubbers bevestigen, op amateurbasis weer op de training verwelkomd.

Liever had Veendorp op dit moment bij een andere club gespeeld. “Je helpt elkaar in wezen een beetje, omdat Keziah fit blijft en dat wij gaan continueren en dat het ons geen geld kost”, legt Lubbers uit. “Een mooie situatie, denk ik. Of hij bij interesse meteen weggaat? Daar ga ik niet alles over zeggen. Het is niet zo dat als volgende week iemand anders belt, dat hij weg is.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!