Balotelli ziet fantastische assist door zijn neus geboord: 'Mooi systeem hier'

14-03-2022 16:55

Mario Balotelli heeft via zijn Instagram-pagina uitgehaald naar de Turkse arbitrage. De flamboyante Italiaan zag een schitterende assist door zijn neus geboord worden en is daar niet over te spreken.

De opgeleefde spits verdient momenteel zijn geld bij Adana Demirspor in Turkije. Met een werkelijk magistrale assist met zijn hak stelde hij een teamgenoot in staat te scoren tegen Sivasspor. Het doelpunt werd tot ontsteltenis van Balotelli afgekeurd, waardoor de score 0-1 in het voordeel van de bezoekers bleef. 'Ondertussen blijf ik doelpunten maken en assists geven die afgekeurd worden', voegt Super Mario sarcastisch als onderschrift toe aan de video.

Dat Balotelli geen hoge pet op heeft van de scheidsrechters in Turkije laat hij blijken. 'Mooi en schoon systeem hier', aldus de 31-jarige aanvaller uit Palermo. De afgekeurde treffer kwam Demirspor uiteindelijk duur te staan. Nadat Balotelli zijn ploeg in de 68ste minuut op een 2-2 tussenstand had geschoten, groeide Pedro Henrique Konzen uit tot matchwinner door in de 92ste minuut zijn hattrick te completeren en de eindstand op 2-3 te bepalen.