Nieuws

Nederlaag tegen PSV komt aan in Utrecht: 'Frustrerend dat je de kansen niet maakt'

Nederlaag tegen PSV komt aan in Utrecht: 'Frustrerend dat je de kansen niet maakt'

14-03-2022 16:01

Adam Maher ging zondag met FC Utrecht ten onder (0-1) tegen zijn voormalige broodheer PSV. De middenvelder baalt vanzelfsprekend van de nederlaag, maar denkt dat een resultaat mogelijk was geweest.

Eran Zahavi besliste het duel in het voordeel van de Eindhovenaren door in de 53ste minuut de enige treffer voor zijn rekening te nemen. "Eén moment waarop PSV eruit komt en dan ligt hij erin, maar dat is hun kwaliteit", vertelt Maher aan ESPN. "Je moet 90 à 95 minuten heel scherp zijn en dat waren we, alleen op zo'n moment gaat hij er dan in", baalt hij.

De spelverdeler zag FC Utrecht sterk voor de dag komen. Volgens Maher had er meer in gezeten. "Ik had wel het gevoel dat we een resultaat konden halen. Helemaal hoe wij de eerste helft en begin tweede helft speelden." Goede kansen waren niet aan Remco Balk en Mike van der Hoorn besteed, waardoor de Domstedelingen niet tot scoren kwamen.

Maher liep vervolgens in de slotfase tegen een gele kaart aan. "Dat was een beetje frustratie omdat je de kansen niet maakt. Je weet dat je het moeilijk krijgt tegen PSV. De momenten zijn schaars en als je ze niet maakt, dan wordt het heel lastig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!