Koeman-concurrent Martínez betreurt situatie: 'Coaches weten wel hoe het werkt'

Koeman-concurrent Martínez betreurt situatie: 'Coaches weten wel hoe het werkt'

Roberto Martínez is een van de trainers die in het geruchtencircuit rondging als mogelijke opvolger van Ronald Koeman bij FC Barcelona. De bondscoach van België ontkent dat hij benaderd is door de Catalaanse club en vindt het alleen maar vervelend.

De oefenmeester bereidde zich met België voor op de Final Four van de Nations League en zat niet te wachten op vragen over FC Barcelona. "Het was een moeilijke periode, ik had geen zin om antwoord te geven op al die vragen. Het feit is dat ik niet benaderd ben door Barcelona", maakt de trainer voor eens en altijd een eind aan het gerucht in gesprek met Cadena SER

Als coach zijnde weet Martínez wat alle berichten en kritiek met een mens kan doen, waardoor hij medelijden kreeg met Koeman. "Coaches weten wel hoe het werkt in het geruchtencircuit, voor mij is het niet meer dan een anekdote die zorgt voor een glimlach op mijn gezicht aan het begin van de dag. Wat ik wel betreur is de situatie die Koeman beleefd moet hebben in de afgelopen maanden", geeft hij aan.

Martínez beleefde geen fijne interlandperiode. De halve finale van de Nations League ging verloren tegen Spanje, waarna er ook verloren werd van Italië om de derde plek. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie