Wedstrijdverslag

 Van de Beek en co kijken naar onderen, Havertz redt drie punten voor Chelsea

Van de Beek en co kijken naar onderen, Havertz redt drie punten voor Chelsea

13-03-2022 18:38

Chelsea heeft na een onstuimige week, waarin de financiën van de club in opspraak kwamen, in de slotseconden een zege geboekt op Newcastle United. Het duel van Everton liep niet zo florissant af als de wedstrijd op Stamford Bridge. Donny van de Beek en zijn ploeggenoten zullen naar onderen moeten gaan kijken.

Chelsea - Newcastle United 1-0
Chelsea had een pittige kluif aan Newcastle United. The Magpies verkeren in een uitstekende vorm en verloren nog geen wedstrijd na de winterstop. De Londenaren hadden veel balbezit, maar wisten de ploeg van trainer Eddie Howe niet kapot te spelen. Uiteindelijk wist goudhaantje Kai Havertz het duel met een prachtig doelpunt in de 89e minuut te beslissen.

Everton - Wolverhampton Wanderers 0-1
Het Everton van manager Frank Lampard kwam er afgelopen zondag minder goed vanaf. The Toffees wisten na de winterstop pas één keer punten te pakken in de Premier League en verloren zondag van The Wolves: 0-1. Aanvoerder Conor Coady wist zijn ploeg in de feeststemming te brengen, hij maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Everton staat momenteel in punten gelijk met Watford, dat in de degradatiezone verkeert.

Overige uitslagen
Leeds United – Norwich City 1-1
West Ham United – Aston Villa 2-0
Southampton - Watford 1-2

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!